Radiocommercial of videocommercial laten maken?
Welkom bij CommercialDeal.

CommercialDeal, voor productie van radiocommercials, videocommercials en voice-overs

Je gaat adverteren op een lokale, regionale of landelijke radiozender of televisiezender? Daar hoort natuurlijk een ijzersterke radiocommercial of televisiecommercial bij. Maar hoe maak je die? Wat is je absolute boodschap? En hoe kom je aan een juiste stem en technische faciliteiten? CommercialDeal heeft jarenlange ervaring in het maken van radiocommercials en televisiecommercials.

CommercialDeal maakt professionele commercials met een heldere visie. We hebben ervaring op het gebied van teksten, marketing, audioproductie, voice-overs, techniek, montage en camerawerk. Daarmee maken we de productie van professionele radiocommercials en televisiecommercisl weer voor iedereen toegankelijk. Ongeacht jouw budget en bereik. Helemaal van nu.

Waarom een commercial bij CommercialDeal?
✔ Een nieuw, jong en fris creatief proces
✔ Altijd een advies, ongeacht jouw budget
✔ Een brede database aan ervaren, bekende en jonge, talentvolle voice-overs en contentcreators
✔ Ruime ervaring in het perfect adviseren
✔ Voor het gehele traject: van eerste idee tot uitzending
✔Je valt écht op in een reclameblok

Onze werkwijze
Dagelijks maken we radiocommercials en videocommercials met een grote glimlach. We werken continu aan opvallende concepten en gaan samen met de opdrachtgever terug naar de kern van de boodschap. We verzinnen een opvallend concept, tekst en gaan op zoek naar de juiste stem of stemmen en bedenken de meest prachtige beelden. Wellicht dient een deel van de radiocommercial geacteerd te worden? Of wil je bij een videocommercial een drone inzetten? Of wordt een gedeelte van de radiocommercial gezongen? Het concept staat voorop, daarna de vorm. Vervolgens instrueren we de betrokken partijen bij de productie van de radiocommercial en videocommercial op de juiste manier. Eventueel komt onze cameracrew bij jou op locatie filmopnamen maken.

De volgende stap vinden we de leukste: we gaan aan de slag met de technische montage en maken we een eerste versie. Is de radiocommercial of videocommercial naar tevredenheid? Dat is mooi. Dan leveren we hem af bij de juiste zender. Ben je nog niet helemaal tevreden? Geen punt, we passen de radiocommercial en videocommercial net zolang aan totdat ook jij niet kan wachten totdat hij uitgezonden gaat worden. De meeste radiocommercials leveren we binnen 48 uur uitzend-klaar af bij de juiste zender(s).

We hebben een enorme library, speciaal voor radiocommercials. Muziek, effecten, geluiden, audiotechnische apparatuur. Alles voor de perfecte radio- of videocommercial.

Benieuwd geworden? Luister hier naar recente radiocommercials van CommercialDeal.

Op afstand of opname bijwonen?
CommercialDeal maakt radiocommercials doorgaans op afstand, maar kan beschikken over uitstekende studiofaciliteiten vlakbij Rotterdam in Zuid-Holland. Wil je als opdrachtgever de opname met voice-over graag bijwonen? Dat is uiteraard mogelijk. Je kan direct, samen met de voice-over en onze regisseur, sparren over die ene zin of dat ene woordje.

De perfecte commercial: tips & tricks

✔ Tijd is aandacht. Hoe korter je radio- of videocommercial, hoe hoger de attentiewaarde.
✔ Vermijd moeilijke en negatieve woorden
✔ Vermijd lastige details als telefoonnummers en huisnummers
✔ Open de commercial sterk, vertel de meest essentiële zaken in de eerste seconden
✔ Laat de luisteraar of kijker iets van je boodschap vinden, stel bijvoorbeeld een persoonlijke vraag
✔ Less is more
✔ Werk je met meerdere spots? Zorg dat men jouw spots herkend, bijvoorbeeld door een audiologo of logoanimatie in te zetten
✔ Denk goed na over de voice-over. Wie moet dit zijn? Wat verwacht jouw doelgroep? Een voice-over is meer dan een mooie stem.
✔ 
Combineer en bespaar! Zet je zowel een radio- als videocommercial in? Combineer teksten voor bijvoorbeeld voice-overs die multifunctioneel inzetbaar zijn. Dit bespaart op de kosten en bevordert de herkenbaarheid!

De productiekosten van een radiocommercial of videocommercial

Veel anderen kunnen, zonder vooraf de specifieke wensen te weten, direct een tarief noemen voor het laten maken van een radiocommercial of videocommercial. Dat doen wij niet. Iedere commercial is anders. Wil je één of meerdere voice-overs? Hoe lang wordt de commercial? Zijn er verdere specifieke wensen? We doen je graag een voorstel, volledig afgestemd op jouw wensen. Zo betaal je nooit teveel voor een radiocommercial of videocommercial.

editing-1141505_1920

En nu? Aan het werk.

We maken graag een vrijblijvend aanbod. Neem contact met ons op voor het laten maken van een radiocommercial.

    × WhatsApp ons!