Iedereen kent ze en je krijgt er dagelijks mee te maken. Een voice-over. Je komt ze tegen in de trein, op televisie, bij de telefonische klantenservice van je favoriete webwinkel en in de supermarkt. Maar wie is die stem uit de luidspreker nu eigenlijk? En waarom hoor je juist dié stem? En waar vind je die? Werken met professionele voice-overs is voor ons dagelijkse kost. We werken met ervaren, getrainde stemacteurs maar proberen juist ook jonge talentvolle voice-overs te vinden die je nog maar weinig hoort.

CommercialDeal levert voice-overs voor diverse toepassingen:

✔ Radio- en televisiecommercials
✔ Attentiemeldingen
✔ Keuzemenu’s en wachtstanden
✔ Promotievideo’s
✔ Radio- en televisievormgeving
✔ Voicemails
✔ Aankondigingen voor en op evenementen

Op zoek naar de perfecte voice-over? Wij regelen het.

microphone-4320921_1920

We boeken niet één-op-één. Bij CommercialDeal kun je altijd rekenen op onze extra services:

✔ Tekst: we adviseren je altijd vrijblijvend in het maken van de perfect tekst
✔ Casting: benieuwd hoe een voice-over voor jouw bedrijf klinkt? Desgewenst zetten we een casting uit zodat we precies weten hoe een voice-over voor jouw bedrijf gaat klinken.
✔ Regie: een goede voice-over inschakelen is belangrijk, maar hoe instrueer je deze voice-over? Wij voeren volledige regie uit op het aangeleverde materiaal
✔ Audionabewerking: sommige bestanden verdienen het om voorzien te worden van extra technische nabewerking zodat het bestand optimaal klinkt. Ook dit doen we voor je
✔ Aanpassingen: maakt de voice-over een fout? Dan passen we dit uiteraard voor je aan

Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze voice-overs. Maar het aanbod van Nederlandse en Vlaamse stemmen is nog véél groter. Benieuwd? Bel of mail ons!